Vallhamra IP
1 maj 2016
18:15

Referat: Sävedalens IF - Älvängens IK

Vi startar matchen på ett bra sätt och gör en bra första period med stort spelövertag, tyvärr saknas mål på chanserna.
Andra perioden startar mindre bra och Sävedalen tar över taktpinnen och de gör 1-0 när vi agerar lite väl snällt i försvaret, ett av få tillfällen de kom till riktigt avslut under matchen. Underläge 1-0 inför sista perioden och tjejerna var sura efter 3 lite märkliga offsideavblåsningar där vi blev berövade på mål. Vi har ett bra och givande snack och kommer överrens om att lägga fokus på rätt saker och gå ut och vända matchen i sista perioden vilket tjejerna även gör. Julia bryter sig igenom två gånger och sätter bägge chanserna och vändningen är ett faktum. På slutet är de nära att kvittera på en frispark, men Rebecka tippar den över ribban. Puh!
Totalt sett skapar vi så många chanser att det inte skall vara en jämn fotbollsmatch resultatmässigt, men målskyttet vill inte riktigt lossna för oss. Men riktigt stort att trots motflyt gå ut och vända i tredje perioden och få med oss 3 poäng hem till Älvängen. Moral !!!